All for Joomla All for Webmasters

Kwaliteit

KWALITEITSZORGSYTEEM ISO 9001

Het ISO-certificaat is een internationale erkenning voor het kwaliteitssysteem binnen uw organisatie. Als u wilt voldoen aan de ISO 9001 norm moet dit systeem onder meer bestaan uit een kwaliteitshandboek, procesbeschrijvingen en instructies. Al deze onderdelen moeten een bijdrage leveren aan een continue kwaliteitsverbeteringproces.

U hebt goede redenen om een ISO-certificering te overwegen. Behalve dat uw opdrachtgevers het wellicht eisen, biedt het u een goed handvat om uw organisatie te optimaliseren. Daar plukt niet alleen u maar ook uw klant de vruchten van.

U zou niet de eerste zijn die na ISO-certificering minder faalkosten maakt en tegelijk een hogere klant- en medewerkertevredenheid bereikt. Door het beschrijven van de taken, bevoegdheden en verantwoordelijk schept u bovendien duidelijkheid in uw organisatie.

U bent met CT4ALL Consultancy & Training verzekerd van een op uw bedrijf afgestemde aanpak, waardoor het certificatietraject optimaal en efficiënt verloopt. Door het geven van voorlichting en training voor de medewerkers creëren wij een breed draagvlak. 

Meer weten over de wijze hoe wij u kunnen ondersteunen of voor een offerte op maat, neem dan  contact met ons op.