All for Joomla All for Webmasters

Arbozorgsysteem OHSAS 18001

ARBOZORGSYSTEEM OHSAS 18001

De OHSAS 18001 is een internationale norm, OHSAS staat voor ‘Occupational Health and Safety Assessment Series’: vrij vertaald de vereisten voor het beheersen van de Gezondheid en Veiligheid op de werkplek. Het is een handleiding voor het opzetten van een arbomanagementsysteem en is op alle soorten bedrijven van toepassing.

Met een arbomanagementsysteem kunt u aantonen dat de arbeidsomstandigheden in uw organisatie goed geregeld zijn, dat risico’s geïnventariseerd en geëvalueerd worden en dat de medewerkers aangezet zijn gericht te leren van ervaringen én de continue verbetering daarvan.

De structuur van de OHSAS 18001 norm is identiek aan die van de ISO 9001:2000 en de ISO 14001, ook hier is sprake van een continue verbeteringproces , en laat zich goed combineren wat de integratie van de verschillende  normen in één systeem makkelijker maakt.

U bent met CT4ALL Consultancy & Training verzekerd van een op uw bedrijf afgestemde aanpak, waardoor het certificatietraject optimaal en efficiënt verloopt Door het geven van voorlichting en training voor de medewerkers creëren wij een breed draagvlak.

Meer weten over de wijze hoe wij u kunnen ondersteunen of voor een offerte op maat, neem dan contact met ons op.